ADLER VariColor: Her derde deva

Evinizi mi boyayacaksınız? Veya bir restorasyon mu gerekiyor? Kapılar, pencereler, radyatörler, metal borular ve hatta o eski şifonyer ve sallanan atın elden mi geçmesi gerekiyor? Fakat bir dolu astar ve cila ürününü alıp da kullanmaya eliniz mi gitmiyor? Veya müşterilerinize bütün bunları satmak pek de keyifli gelmiyor mu? Öyleyse tek bir çözümü var: Her derde deva yeni ürün ADLER Varicolor.

12.04.2013

HER ŞEY IÇIN BIR ÜRÜN

Her şeyi becerebilen bir cila mı? Vardır bir bit yeniği dye düşünebilirsiniz fakat hiç de öyle değil. Çünkü ADLER VariColor su bazlı, çevre dostu bir üründür ve çocuklarınızın oyuncaklarında bile rahatlıkla kullanabilirsiniz; hem Baubook'a da uygun. Kendi evlerini inşa eden ve devlet desteği için başvuruda bulunmayı düşünenler de, Varicolor sayesinde sadece zamandan ve malzemeden kazanmıyor, tasarruf da yapıyor.

ADLER laboratuarından yapı cilaları geliştirme müdürü Rainer Troppmair "Eskiden bütün evi baştan sona elden geçirip boya işi yapmak isteyenler bir koli dolusu kutuyla işe başlarlardı. Birbirinden çeşitli astar ve cilalar gerekirdi." diyor ve ekliyor: "Varicolor sayesinde artık her şey için tek bir ürün var. Astar sürmeden iki boyama da yeterli oluyor!

RENK, IŞILTI VE PARLAKLIKLA DOLU KALICI BIR UZMAN

ADLER'in üniversal renkli cilası bütün zeminlere yapışan kalıcı bir üründür. Kapılarda, ahşap ve sert PVC pencerelerde, mobilyalarda ve hatta radyatörler ile iç ve dış mekanlardaki başka metaller üzerinde de işe yarar. Şık bir antik veya ferforje görünüm gerektiğinde Varicolor E20 kullanılır. Bu etkili bazda demir ışıltısı vardır ve her yüzeye kaliteli bir görsellik ve yapı kazandırır. Pastan koruması da cabası.

İçinizden gelen bütün renk tonlarının yanı sıra ADLER VariColor renk seçeneğinin yanı sıra hem mat hem parlak olmak üzere renksiz seçenekleriyle de mevcuttur. Böylesi bir kapatıcıyla bütün renkli yüzeylerinizi de pırıl pırıl yapabilirsiniz.

BAŞARI GARANTISI

Rainer Troppmair "ADLER VariColor ürününü ister fırçayla ister ruloyla ister püskürterek uygulayın, mükemmel şekilde uygulanabildiğini göreceksiniz. Öyle güzel bir sürülüşü var ki, can sıkıcı fırça izlerinden bile kurtulacaksınız; tecrübeyle sabit. Hatta aynı malzemeyle iki kere uygulama yapmanız bile yeterlidir. Bu kadar da rahat." diyor. Yani artık evdeki irili ufaklı sayısız boyama ve restorasyon işini hep bir sonraki hafta sonuna ertelemeniz için bir neden kalmadı. ADLER VariColor'ı elinize aldığınız gibi bir çırpıda bütün işlerinizi halledin.

Basın iletişim

Zum ADLER Online-Shop: